2018-2019 Yılı Azami Süre Sonu Sınavları (Ek Sınavlar)

Ön lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilere, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi sonunda öğrenimlerini tamamlayabilmeleri için tanınan azami süreler dolacağından, azami eğitim öğretim süresini dolduran mezun olamamış öğrencilere ek sınav açılacaktır.

Söz konusu öğrencilere, (hiç alamadıkları veya alıp devam koşulunu yerine getiremedikleri dersler hariç) açılacak ek sınavlar;  2542 sayılı Kanunun 44. Maddesi hükümlerine göre yapılacak olup;

I. Sınav,  2-6 Eylül 2019 tarihlerinde

II. Sınav da 16-20 Eylül 2019 tarihlerinde

yapılacaktır. Sınav takvimi daha sonra ayrıca ilan edilecektir.

İlgili Kanun maddesinden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Bürosuna uğrayarak veya faks çekerek (aslını sınavlara geldiğinizde öğrenci işlerine teslim ediniz) ekteki dilekçeyi doldurmaları ve 23 Ağustos 2019 Tarihine kadar dilekçelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Yapılacak olan  sınavlara azami öğrenim süresini doldurmuş ( 4 yıl ) başarısız dersi olan öğrenciler başvurabilir. ( 2015 kayıtlı (kayıt donduranlar hariç) öğrenciler ).
Devamsız ve alamadığınız derslerden sınav hakkınız yoktur.
(Ayrıntılı bilgi için 2547 sayılı kanunun 44. maddesine bakabilirsiniz)

Öğrencilerimize tüm sınavlarında başarılar dileriz..

Ek Dosyalar
Bu içerik 26.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 992 kez okundu.