2018-2019 Yılı BAHAR Yarıyılı ARASINAV Takvimi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı ARASINAV Takvimlerine, her sınıf için aşağıda ekli dosyalardan ulaşabilirsiniz. Arasınavlar, 25 Mart 2019 - 5 Nisan 2019 tarihlerinde arasında yapılacaktır.

İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

İşyeri Eğitimi Dersi Arasınavı: 27 Mart 2019  - 2 Nisan 2019  saatleri arasında e-trakya (http://e-trakya.trakya.edu.tr/) platformu üzerinden yapılacaktır. Sistem 1 hafta boyunca açık bulunacak olup bu tarihler arasında istediğiniz gün ve saatte sadece 1 kez girme hakkınız bulunmaktır. Sınavı başlattığınızda, aynı oturumda sınavınızı bitirmeniz gerekmektedir.

Staj Dersi Arasınavı: İşyeri uygulaması sırasında Arasınav haftasına kadar doldurmuş olduğunuz “İşyeri Uygulama Eğitimi Rapor Dosyası” nı, dersi aldığınız danışman hocanıza e-posta ile ya da  Trakya Kariyer Web sayfasındaki (www.trakyakariyer.org) sisteme yüklemeniz gerekmekte olup hazırladığınız rapor dosyanız üzerinden Sorumlu Öğretim Elemanının incelemesi sonucunda bu dersin arasınav notu verilecektir.

İşyeri Uygulaması Arasınavı: İşyeri uygulaması sırasında dersin Sorumlu Öğretim Elemanının yaptığı / yapacağı işyeri ziyareti sırasında doldurulacak izleme raporu doğrultusunda bu dersin arasınav notu belirlenecektir.

ZAI100 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. (4+0) ve ZTD100 Türk Dili (4+0): Mevcut 3+1 sisteminde İşyeri Uygulamasında bulunan öğrencilerimizin gireceği sınavlardır. Bu sınavlar 03 Nisan 2019  - 09 Nisan 2019  saatleri arasında uzaktan yapılacak olup, bu derslerin sınavlarına girecek öğrencilerimizin üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (https://tuzem.trakya.edu.tr/) web sayfasından ZAI100 - ZTD100 (4+0 Dersleri) dersleri ile ilgili duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

ZAI102 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. II (2+0) ve ZTD102 Türk Dili II (2+0):  Mevcut 3+1 sisteminde bulunmayan ve bu dersleri alttan alan öğrencilerimizin gireceği sınavlardır. Bu sınavlar, sınav takviminde ilan edilen gün ve saatte, ilan edilen derslikte yapılacaktır.

İNTİBAK DERSLERİ: 3+1 Sistemine dahil olmayıp alttan aldıkları dersleri için sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, kaldırılan, değiştirilen ve intibak yapılan derslerini gösteren tablo aşağıda _Ders İntibak Tabloları.pdf dosyasında tablo şekilnde gösterilmiştir. Bu tabloya göre, daha önce aldıkları fakat yeni dönemde açılmayan derslerin hangi programın hangi dersine intibak olduğuna bakarak buna göre sınava girmeleri gerekmektedir. Herhangi anlaşılamayan husularda ya da sınav takviminde bulamadığınız dersleriniz için öncelikle dersi veren hocanızla görüşerek hangi dersin sınavına girmeniz gerektiğini teyit ediniz. Uzakta bulunan öğrencilerimiz e-posta yoluyla dersin hocalarına ulaşabilirler.

Sınav Takviminde Yapılabilecek Herhangi Değişiklik / Güncelleme Sonucunda Mağdur Olmamanız için Sınav Takvimi Duyurusunu Periyodik Olarak Takip Ediniz.

Resim

Ek Dosyalar
Bu içerik 27.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2384 kez okundu.