2019-2020 GÜZ Dönemi BÜTÜNLEME Sınavları Takvimi

Yüksekokulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı BÜTÜNLEME SINAVları 20.01.2020 - 24.01.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav takvimlerine aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz. Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

İNTİBAK DERSLERİ: 3+1 Sistemine dahil olmayıp alttan aldıkları dersleri için sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, kaldırılan, değiştirilen ve intibak yapılan derslerini gösteren tablo aşağıda _İntibak Tabloları.pdf dosyasında tablo şekilnde gösterilmiştir. Bu tabloya göre, daha önce aldıkları fakat yeni dönemde açılmayan derslerin hangi programın hangi dersine intibak olduğuna bakarak buna göre sınava girmeleri gerekmektedir. Herhangi anlaşılamayan husularda ya da sınav takviminde bulamadığınız dersleriniz için öncelikle dersi veren hocanızla görüşerek hangi dersin sınavına girmeniz gerektiğini teyit ediniz. Uzakta bulunan öğrencilerimiz e-posta yoluyla dersin hocalarına ulaşabilirler.

Not: Sınav programında yapılabilecek değişikliklerde mağdur olmamanız için,  sınav günü gelmeden önce sınav takviminde güncelleme olup olmadığını kontrol ediniz.

Resim

Ek Dosyalar
Bu içerik 14.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1365 kez okundu.