2020-2021 Güz Yarıyılı ARASINAV Mazeret Başvuruları

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı ARASINAVlarına mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen tarihe kadar ekte bulunan dilekçe örneğini doldurup, imzalayıp, dilekçenin ve eklerinin okunaklı olacak şekilde fotoğraflarını çekip ipsalamyo@trakya.edu.tr adresine göndererek mazeret sınavına girmek için başvurabilirler.

Dilekçede belirtilen mazeret ve bunu destekleyen belgeler Yüksekokulumuz yönetim kurulunca incelenerek mazereti uygun görülenler sitede duyuru şeklinde açıklanacaktır.

Mazeretinizi belirten dilekçe ve eklerini en geç 18 Aralık 2020 Cuma günü mesai bitimne kadar ipsalamyo@trakya.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Mazeret sınavları 28-31 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, mazeret sınav takvimi daha sonra ayrıca açıklanacaktır.

Bu içerik 10.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 786 kez okundu.