2020 YKS ile Yerleşen Öğrencilerimizin Kayıtları Başladı

 2020-2021 Öğretim yılı için açıklanan tercihler sonucunda İpsala Meslek Yüksekokulumuzu 260 öğrenci tercih etti. Bunun yanında  30 yabancı uyruklu öğrencide okulumuzu tercih etmiştir. Toplamda  290 yeni öğrencimiz gelecektir. Yeni dönemde öğrenci sayımız 900’e çıkacaktır. Yeni öğrencilerin kayıtları  büyük  oranda internetten yapılmaktadır. Öğrencilerin bir kısmı da Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde yer alan Rektörlük Kayıt Merkezinde kayıtlarını yüz yüze yaptırmaktadırlar. İpsala MYO'ya ilk kayıtları İpsala MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati ARDA ile Öğrenci İşleri Görevlisi Sibel KAHVECİ ve Gonca ENGİN yapmışlardır. İlk kayıt yaptıran Mekatronik Programı Öğrencimiz Aykut AS İpsala Meslek Yüksekokulunu kazanmış olmaktan burada öğrenim görecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtmiştir. Kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz İpsala Meslek Yüksekokulunu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunu görmek için İpsala’ya  gelmektedirler.

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati ARDA, İpsala Meslek Yüksekokulu öğrenci kontenjanının tamamının dolduğunu ve tamamının kayıt yaptırdığını belirtti. Arda, öğrencilerin ise 6 programa kayıt yaptırmış olduklarını ve doluluk oranın %100’e ulaştığını belirtti.

Okulumuzun büyük oranda tercih edilmesi, okulumuzun kalitesini belli etmektedir ve bizleri mutlu etmektedir. Tercih edilebilir olmamızın nedeni ise öğretim ve idari kadromuzun iyi olması, okulumuza yürüme mesafesinde yerleşke içinde olan Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun bulunması, sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarımızın iyi olması, yerel yöneticilerimizin okulumuza sahip çıkmaları ve destek olmalarından kaynaklandığını düşünüyoruz.

İpsala MYO Müdürü ARDA Okulumuzu kazanarak aramıza katılan öğrencilerimize öğrenim yaşamlarında başarılar diledi.

Kayıtlar için https://oidb.trakya.edu.tr/news/2019-yks-ile-yerlesen-adaylarin-dikkatine Bağlantısından bilgi alabilirsiniz.
Ek Resimler
Bu içerik 01.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1151 kez okundu.