2022-2023 Bahar Yarıyılı ARASINAV Takvimi

(Güncelleme: 04/04/2023)
İpsala Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı ARASINAVları 10 NİSAN 2023 - 14 NİSAN 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav Takvimi her program ve sınıf için aşağıda ekli dosyalarda listelenmiştir.

Tüm sınavlar çevrimiçi olarak MS-Forms üzerinden yapılacak olup sınav takviminde belirtilmiştir. Sınav bağlantınız Teams ekibiniz altında paylaşılacaktır.


Artılı öğrencilerin gireceği, İntibak Dersleri ilgili programlarda belirtilmiştir. İntibak öğrencilerinin ders çakışması olması durumunda ilgili ders öğretim elemanları ile sınav öncesinde iletişime geçmesinde fayda vardır.

Sınav takviminde yapılabilecek olası değişiklikler için sınav takviminizin güncel olup olmadığını sınavlardan önce kontrol ediniz.

Sınav saatlerini ve sınava girebilmeniz için @ogr uzantılı hesap bilgileriniz, internet bağlantınızı kontrol ediniz.



Not: Online ve eş zamanlı sınavlarda, sınav süresi bittiği anda artık gönderi yapılamayacaktır ve sınavlarını "Gönder" butonuna tıklayıp süresi içerisinde göndermeyenler sınava girmemiş sayılacaklardır. Sınav sırasında sürenin uzatılması mümkün olmadığından, sınav gönderilerinizi son dakikaya bırakmayınız. Ayrıca sınav haftasında, kol saati, duvar saati, masa saati ve sınavlara girdiğiniz cihazların saat ayarlarının sınav öncesinde doğru olup olmadığını kontrol ederek gerekiyorsa ayarlayınız. Çözümün fotoğrafı istenecek olan sınavlar için, sınav kağıdınızın fotoğrafını çekerek bilgisayara aktaracağınız telefon, tarayıcı, fotoğraf makinesi v.s. cihazlarını sınav öncesinde çalışır durumda ve hazır bulundurunuz. Ayrıca bu tür sınavlar için zaman kaybetmemek adına kalem, kağıt, silgi gibi malzemeleri de sınav öncesinde hazır bulundurunuz. Sınavlar sırasında bilgisayarınızda / tabletinizde / telefonunuzda sorunlara yol açabilecek gereksiz programlar çalıştırmayınız. Sınavların öncesinde bilgisayarınızı / tabletinizi / telefonunuzu şarjı tam, güncel ve sorunsuz çalışır duruma getiriniz.
Ek Dosyalar
Bu içerik 08.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1843 kez okundu.