2022-2023 Bahar Yarıyılı BÜTÜNLEME Takvimi

İpsala Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı BÜTÜNLEME Sınavları 3 TEMMUZ 2023 - 7 TEMMUZ 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav Takvimi her program ve sınıf için aşağıda ekli dosyalarda listelenmiştir.

Tüm sınavlar çevrimiçi olarak MS-Forms üzerinden yapılacak olup sınav takviminde belirtilmiştir. Sınav bağlantınız Teams ekibiniz altında paylaşılacaktır.

Artılı öğrencilerin gireceği, İntibak Dersleri ilgili programlarda belirtilmiştir. İntibak öğrencilerinin ders çakışması olması durumunda ilgili ders öğretim elemanları ile sınav öncesinde iletişime geçmesinde fayda vardır.

Sınav takviminde yapılabilecek olası değişiklikler için sınav takviminizin güncel olup olmadığını sınavlardan önce kontrol ediniz.

Sınav saatlerini ve sınava girebilmeniz için @ogr uzantılı hesap bilgileriniz, internet bağlantınızı kontrol ediniz.
Bu içerik 12.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1041 kez okundu.