2022-2023 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İpsala Meslek Yüksekokulu kuruluşunun 20.nci yılında 18.nci mezuniyet törenini Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

İpsala Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni Cuma günü saat 16.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törene Trakya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'nun mesajı ve Trakya Üniversitesi tanıtım sunumunun gösterimiyle devam edildi. Açılış konuşmalarından sonra ve dereceye giren öğrencilere plaket ödülleri verildi.

Mezun olan öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra topluca yemin töreni yapılarak KEP’ler havaya atıldı.

Törene İpsala Kaymakamı Ömer SEVGİLİ, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci ÜNSAL, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Metin AYDOĞDU,  Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet ATAKİŞİ, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksek okulu Müdürü Doç. Dr Serhat  HÜSEYİN, İpsala Siyasi Parti ilçe Başkanları, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi SEZER, İpsala Ticaret Borsası Meclis Başkanı  Ali ERCAN,  İlçe Müdürleri, Akademik ve idari kadro, öğrenciler, veliler ve basın mensupları katıldı.

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, okullarının 20.nci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını ve 18.nci mezuniyet törenini başarı ile gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu yıl 200 öğrencimizi mezun ettik. Toplamda yani 18 yılda 2000’e,yakın öğrencimiz mezun olarak ülkemize hizmet için yola çıktılar”dedi.

(Kaynak: http://www.ipsalahaberleri.com/haber-7040-imyoda-mezuniyet-coskusu.html)

Ek Resimler
Bu içerik 20.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 664 kez okundu.