3+1 İşyeri Eğitimi Süreci Evrakların Toplanması Hakkında Duyuru

3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi kapsamında uygulamaya göndereceğimiz öğrenciler için kullandığımız trakyakariyer.org sisteminde bazı öğrencilerin kayıt olmaması gibi sorunlar çıktığından dolayı dosyaları toplanması için ms-teams ve forms sistemleri kullanılacaktır. Öğrenciler dosyarını yüklemek için,

https://ipsalamyo.trakya.edu.tr/pages/isyeri-egitimi--3-1

web adresindeki ilgili tablo linklerini kullanabilirler.

İşyeri Uygulama Eğitimine katılacak öğrenciler, iş yerlerini bularak en geç  24 Şubat 2021 Tarihine kadar İşyeri Uygulama Eğitimi Sözleşmesini onaylatıp, SGK'dan alacakları sağlık provizyonu belgesi ile birlikte sisteme yüklemek zorundadırlar. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular işleme alınmayacaktır.

2020-2021 Yılı Bahar 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi 08 Mart 2021 - 18 Haziran 2021 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlık Provizyonu Belgesini almak için; www.turkiye.gov.tr e-devlet web uygulamasına giriş yaparak SGK Kurumu altında Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler kategorisindeki SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) bağlantısını tıklayarak provizyon çıktısını alabilirsiniz.

İşyeri bulmak için https://www.yetenekkapisi.org/   https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ veya trakyakariyer.org web adreslerini takip edebilirsiniz!

Öğrenciler, buldukları ve danışmanlarından ön onay aldıkları işletmeler ile imzalayacakları sözleşmelerini ve SGK provizyonlarını aşağıdaki sisteme yüklemeleri gerekmektedir.
Yüklemek için tıklayınız!

İşe başlama bildirim formu
İşe başlama bildirim formunu yüklemek için tıklayınız!
08 Martta Aktif Olacak
Bu içerik 08.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1949 kez okundu.