Azami Öğretim Süresini Dolduran Öğrencilere Ek Sınav Yapılacaktır

Ön lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilere, 2017-2018 eğitim öğretim dönemi sonunda öğrenimlerini tamamlayabilmeleri için tanınan azami süreler dolacağından, azami eğitim öğretim süresini dolduran mezun olamamış öğrencilere ek sınav açılacaktır.

Söz konusu öğrencilere, (hiç alamadıkları veya alıp devam koşulunu yerine getiremedikleri dersler hariç) açılacak ek sınavlar;  2542 sayılı Kanunun 44. Maddesi hükümlerine göre yapılacak olup;

I. Sınav 3-7 Eylül 2018 tarihlerinde
II. Sınav da 17-21 Eylül 2018 tarihlerinde

yapılacaktır.

İlgili Kanun maddesinden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin, ekte bulunan dilekçeyi doldurup imzalayarak 17 Ağustos 2018 tarihine kadar İpsala MYO Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde dilekçeyi bırakmak için okula gelemeyecek durumda olanlar, imzalı dilekçelerini kargo ile okul adresine gönderebilir ya da 0284 616 35 34 nolu faksa dilekçesini fakslayarak, dilekçenin imzalı aslını sınav günü Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edebilirler.

Bu içerik 30.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1288 kez okundu.