Dış Paydaş "BAYKAR - K.U.E.T.M." Ziyareti

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA ve Öğr. Gör. Emrah AYDIN, Dr. Öğr. Üyesi M.Ozan AKI, Dr. Öğr. Üyesi Aydın GÜLLÜ, Güvenlik Görevlisi Hüseyin SEREN BAYKAR - KEŞAN UÇUŞ, EĞİTİM ve TEST MERKEZİ’ne ziyaret gerçekleştirdi. K.U.E.T.M Yöneticileri ile yüksekokulumuz ve programlarımız hakkında bilgi verilerek, öğrencilerimize yönelik düzenlenebilecek ortak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Devam etmekte olan staj işbirliği ve staj sonrası tam zamanlı çalışmaya başlıyan eski öğrencilerimiz ile ilgili olumlu görüşlerini ve iyi dileklerini ileten yöneticilere plaket taktiminde bulunuldu.

Faydalı geçen görüşmeler sonunda katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı BAYKAR AİLESİNE teşekkür ederiz.

Bu içerik 28.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 99 kez okundu.