İki ciltten oluşan “HER YÖNÜYLE İPSALA” kitabı yayımlandı.

Birinci cildi SOSYAL BİLİMLER, ikinci cildi ise FEN BİLİMLERİ’ne ait, farklı üniversitelerden hocalarımızın bilimsel çalışmalarından oluşan “HER YÖNÜYLE İPSALA” kitabı Trakya Üniversitesi Yayını olarak yayımlandı.

İpsala ve çevresi ile ilgili her türlü sosyal, kültürel, ekonomik, coğrafi ve çevresel konuların kayıt altına alınmasını ve sonraki kuşaklara aktarılmasını hedefleyen bu çalışma, yaşanılan zorlu salgın sürecinde yayımlanması ile daha da anlam kazandı. Bu çalışma sayesinde yöre ile ilgili yapılacak her türlü araştırma için başvurulacak temel bilimsel kaynak eser oluşturduğumuzu düşünüyoruz.

Desteklerini esirgemeyen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’na, İpsala Kaymakamımız Sayın Enis ASLANTATAR’a, İpsala Belediye Başkanımız Abdullah Naci ÜNSAL’a, kitap editörleri Dr. Öğr. Üyesi Aydın GÜLLÜ, Öğr. Gör. Halûk KAYICI ve Arş. Gör. Emin ÜNSAL ile emeği geçen kaymakamlık, belediye çalışanları ve yüksekokulumuz akademik ve idari kadrosundaki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kitabımızın hakemlik aşamasında ve sonrasında sürekli yanımızda olan Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat YURTCAN ile yayın kurulundaki hocalarımıza, teknik danışmanlığından dolayı üniversitemizin matbaa sorumlusu Öğr. Gör. Özkan KOZALI’ya, ISBN alınması hususunda gösterdiği çabadan dolayı Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’nda görevli Nazan ELDURMAZ’a ve çalışmalarıyla kitapta yer alan tüm hocalarımıza minnettarız.

“HER YÖNÜYLE İPSALA” kitabı salgından dolayı sempozyum web sitesinde e-kitap olarak yer alacak  matbu kitabın dağıtımı daha sonra yapılacaktır.

Hey Yönüyle İpsala Sosyal Bilimler Kitabı
Hey Yönüyle İpsala Fen Bilimleri Kitabı

                                         Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü

Ek Resimler
Bu içerik 16.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1457 kez okundu.