İl KÜSİ Çalışma Grubu Trakya Teknopark Firmalarından Yüksekokulumuz Öğretim Elemanı Yusuf AVŞAR’ın EDS İnovasyon Firmasını Ziyaret Etti

2018 Yılı KÜSİ kapsamında ilimiz bazında yürütülmesi planlanan faaliyetler (Faaliyet-9 "TGB'lerde geliştirilen prototiplerin OSB'lerde ve sanayi işletmelerinde üretilmesi amacıyla arayüz mekanizmasının oluşturulmasına yönelik ziyaretlerin yapılması) kapsamında Edirne Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (Trakya Teknopark) faaliyette bulunan EDS İNOVASYON firmasının yetkilisi Yüksekokul Öğretim Elemanımız Yusuf AVŞAR ile 31 Mayıs 2018 tarihinde toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya; KÜSİ İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut ve Şube Müdürü Mustafa Şahin, KOSGEB Edirne İl Müdürlüğü’nden Uzman Hasan Tarık Altuntaş ve Uzman Yrd. Talip Aydın, Ticaret İl Müdürlüğü Temsilcisi Uğur Denktaşçı, Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık, Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı Seda Köleli ve Trakya Kalkınma Ajansı Temsilcisi Uzman Mustafa Türkarslan katılım göstermiştir.

...

Ek Resimler
Bu içerik 13.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 598 kez okundu.