İPSALA MYO’DA SEMİNER DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğunun 20.Kültür ve Sanat 30.Spor Şenlikleri çerçevesinde İpsala Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “Türkiye’de Dış Ticaret ve Gümrük Müşavirliği” konulu seminer düzenlendi. Seminere Konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Burak ARZOVA katıldı.
Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen ARZOVA, Türkiye dış ticaretinin kompozisyonunu belirttikten sonra Gümrük Müşavirliği Yardımcılığı ve gümrük müşavirliği mesleğinden bahsetmiştir. Öğrencilere “Mevzuatı öğrenmek önemli ancak bunu yabancı dille pekiştirdiğinizde aranan eleman olacaksınız bu da size iş hayatınızda pek çok kapı açacak, daima araştırın ve bilgi yükleyin, daima siz kazanır” diye belirtmiştir.
Konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA, Prof. Dr. Burak ARZOVA’ ya günün anısına plaket sunmuştur.
Bu içerik 09.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1822 kez okundu.