İpsala Myo Ödüllü Dart Turnuvası

İpsala Myo Ödüllü Dart Turnuvası

Meslek Yüksekokulumuzda ödüllü dart turnuvası düzenlenecektir. Bu turnuvada başarılı olan öğrencilerimiz, aynı zamanda İpsalaspor Dart Şubesinin de sporcusu olacaktır. Ayrıca başarılı olan öğrencilerimize turnuva hatırası olarak plaket verilecektir.

Katılmak isteyen akademik ve idari personel için kendi aralarında ayrı bir turnuva düzenlenebilir.

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH: 6 Mart Çarşamba

KURA ÇEKİMİ: 6 Mart Çarşamba

TURNUVA BİTİŞ TARİHİ: 22 Mart Cuma olarak planlanmıştır.

BAŞVURULAR:

Gökçe ÇETİN-Dış Ticaret 1. Sınıf

Mehmet BAŞBOĞA: Dış Ticaret 1. Sınıf

Meryem KAYA: Lojistik 1. Sınıf

Ayberk YILMAZ: Lojistik 1. Sınıf

Ali BAYRAM: Adalet 1. Sınıf

Gökhan LAÇİN: Laboratuvar 1. Sınıf

TURNUVA OYUN KURALLARI:

• Tekli turnuva “Kız-Erkek kategorilerinde” 301, Çiftli Turnuva “Aynı takımda bir kız ve bir erkek de olabilir”, 501 sayılarından düşülerek oynanacaktır.
  • Her atıştan sonra o atışın toplamı kalan puandan çıkartılacaktır.
  • Her oyuncu kendisine verilen 3 adet dart ile atış yapacaktır.
    • Her dart teker teker atılmalıdır.
    • Bir atış üç dartın oyun tahtasına atılmasından oluşur.
    • Oyuncu atış sırasında, atış tamamlanmadan önce oyun tahtasına saplı olan dartlarından herhangi birine dokunduğu takdirde atışını tamamlamış sayılır.
    • Oyun tahtasından düşen bir dart tekrar atılamaz.
    • Atış tamamlanmadan önce, oyun tahtasından seken ya da düşen dart puanlamaya dahil edilmez.
    • Dartlar oyun tahtasından,  atan oyuncu tarafından alınır. Oyuncu dartlarını toplamadan önce yazıcının puanı toplamasını ve kaydetmesini bekler.
Bitirme atışı kuralı sadece final maçlarında uygulanacak olup, finalistlere bu konuda ayrıntılı bilgi müsabakadan önce verilecektir.
Bu içerik 04.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 613 kez okundu.