Keşan’da Hamzadere Tarım Zirvesi Gerçekleştirildi

15 Aralık 2023 Cuma günü, Keşan'da Selim Sesler Konferans Salonu’nda “Hamzadere Tarım Zirvesi” gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Keşan TSO, Keşan Ticaret Borsası, İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ziraat Odası, İpsala Ziraat Odası ve Enez Ziraat Odası işbirliği ile düzenlenen zirvede Tekirdağ Namık Kemal ve Trakya Üniversiteleri’nden akademisyenler konuşmacı olarak yer aldı. Yüksekokulumuz öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Tokatlı'nın da "İklim değişikliğinde en çok etkilenen tatlısu habitatları üzerindeki tarımsal kirlilik baskısı: Meriç -Ergene Nehir Havzası" isimli bir sunum gerçekleştirdiği zirvede, konuşmaların ardından katılımcılara plaketleri takdim edildi.
Bu içerik 16.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 88 kez okundu.