LojiSoft Tanıtım Semineri Düzenlendi

21 Nisan 2021 Çarşamba günü 21:00'da düzenlenen seminerimize DOA Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Adnan SAKMAN konuk olmuş ve öğrencilerimize LojiSoft hakkında bilgiler vermiştir. 

Seminerin açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, 3+1 İş Yeri Uygulama Eğitimi ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler paylaşmış, Sayın Adnan SAKMAN’a verdikleri destek ve katılımlarından ötürü teşekkür etmiştir.

Daha sonra Sayın Adnan SAKMAN LojiSoft hakkında bilgiler vermiş ve özetle şunları söylemiştir: “Öğrencilerin teorik eğitimleri yanı sıra pratik eğitimlerini bir lojistik programı üzerinden yapmaları sizler kadar bizim için de önemlidir. Mezuniyet sonrası iş hayatına atıldıkları zaman daha hızlı adaptasyon sağlanmasına katkı olacağını düşünüyoruz. 16 ülkede, 7 ayrı dilde ve 200’e yakın Lojistik firmasında bulut sistem üzerinde kullanılan programımız kişi özelinde, her bir öğrenci için kullanıcı olarak açılacaktır. Bulut sistem üzerinden çalıştığımız için bünyenizde herhangi bir donanım masrafı yapılmayacak, sunucu barındırılmayacak ve kurulum yapılmayacaktır. Bu özellikleri sayesinde öğrencileriniz gerek bilgisayar gerek tabletler üzerinden internet olan her yerden programı rahatlıkla kullanacaktır. Pandemi süreci yaşadığımız bu dönemde öğrencilerinizin LojiSoft’u kullanması için okula gelmeleri veya sadece ders saatinde kullanmaları söz konusu olmayacaktır. Her öğrencinin kendine ait kullanıcı adı ve şifresi olacak ve istediği her an programı inceleyebilip, kullanabilecektir. Mezuniyet sonrası da bizim yine bu sene hayata geçireceğimiz “Lojisoft İnsan Kaynakları Kariyer Platformu”na kendilerini üye yapabiliriz. Tamamen ücretsiz ve sosyal sorumluluk dahilinde gerçekleştireceğimiz bu proje ile Lojisoft kullanan müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu personeli, Lojisoft bilen, tanıyan lojistik mezunlarından seçmelerini sağlayacakları bir platformda buluşturmak amaçlanmaktadır. Müşterimiz kendisine yakın adayları oradan görüşmeye çağırabilecektir. Dönem içinde LojiSoft kullanmış ve dersinde başarılı olmuş öğrenci listesinin Öğretim Görevlileri tarafından bize bildirilmesi sonucu, her öğrencinin şahsına ait “Katılım Belgesi” / “Sertifika” verilecektir. Böylece öğrencilerimiz özgeçmişlerine en azından bir lojistik yazılımı kullanımı hakkında katılım sağladıklarına dair ilave yapabileceklerdir.”

Ek Resimler
Bu içerik 29.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 536 kez okundu.