Mehmet KARAGÖZ'e Plaket Verildi

İpsala Belediye Başkanı Mehmet KARAGÖZ'e Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA tarafından Yüksekokulumuza yapmış olduğu hizmet ve yardımlarından dolayı plaket verildi.
27.03.2014 tarihinde İpsala Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda İpsala Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ, İpsala Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personelinin katılımları ile bir toplantı düzenlendi.
Toplantı, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA'nın konuşması ile başladı.
ARDA; İpsala Belediye Başkanı Mehmet KARAGÖZ'e okulun kurulmasında olduğu gibi, günümüzdeki aşamaya gelmesinde göstermiş olduğu emek ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Konuşmasının ardından ARDA, KARAGÖZ'e plaket verdi.
KARAGÖZ; İpsala için yapılan en büyük yatırımlarından biri olan İpsala Meslek Yüksekokulunun İpsala için büyük bir fırsat olduğunu ve açılacak dört yıllık yüksekokulun İpsala'nın gelişmesinde katkı sağlayacağını bildirdi. Ayrıca KARAGÖZ, Üniversitemiz için her türlü desteği vermeyi sürdüreciğini bildirdi.
Toplantı yapılan ikram ve hoş sohbetler ile son buldu.
Bu içerik 02.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2880 kez okundu.