Meslek Yüksekokulumuzda Akran Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Trakya Üniversiteler Birliği 2024 yılı etkinlik takvimi çerçevesinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Doç. Dr. Ertuğrul KARAKULAK, Dr. Öğr. Üyesi Emrehan YAVŞAN, Dr. Öğr. Üyesi Özlem BOZKURT, Doç. Dr. Aytekin ERDEM, Öğr. Gör. Fatih ÖZEN ve Memur Saniye UÇAR’ın katılımıyla Yüksekokulumuz ev sahipliğinde Akran Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Yüksekokulumuzdaki; eğitim ve öğretim uygulamaları, araştırma ve geliştirme faaliyetleri, toplumsal hizmet, paydaş işbirlikleri gibi birçok konuda güçlü ve iyileştirmeye açık yönler ele alındı. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA hedeflerimiz ve projelerimiz hakkında planlarımızdan bahsederek, sürdürülebilir kalite güvencesi sisteminin geliştirilmesi adına gerçekleştirilen toplantı için konuk kalite takımına Yüksekokulumuz adına teşekkürlerini sundu.

Bu içerik 02.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 193 kez okundu.