Mesleki Kariyer Günleri Bilgilendirme Semineri 1 - 2019

Yüksekokulumuzda Tolce Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. Şirket müdürü Tolga SOĞUCAK tarafından Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 16.10.2019 Çarşamba günü Saat:13:30 'da  Mesleki Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Yüksek Makine Mühendisi Tolga SOĞUCAK, üniversite hayatından mesleki kariyerine giden yolda nasıl bir süreçten geçtiğini, karşılaştığı zorlukları ve iş hayatındaki başarısını nasıl elde ettiğini anlatırken bir yandan da öğrencilerimize iş hayatı ile ilgili öğütler ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca asansör sektörü ve bu sektördeki iş fırsatlarıyla ilgili bilgi veren SOĞUCAK, 3+1 eğitim sistemi kapsamında öğretim gören öğrencilerimizi, işyeri eğitimi kapsamında Bursa'da faaliyet göstren firma ve yeni kurdukları fabrikalarında işyeri eğitimlerini burada yapmaya ve sonrasında birlikte çalışmaya davet etti. 
  Elektronik Teknolojisi ve Mekatronik Programı öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen bu seminerin sonunda Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, öğrencilerimize verdiği değerli bilgiler ve öğrencilerimize sağladığı iş ve işyeri eğitimi olanakları için Tolge SOĞUCAK'a teşekkür ederek, günün anısına sertifikasını verdi.
Ek Resimler
Bu içerik 16.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 496 kez okundu.