Öğr. Gör. Halûk KAYICI’dan Rektör Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’na Kitap Takdimi

Yüksekokulumuz akademik personeli Öğr. Gör. Halûk Kayıcı, editörleri arasında yer aldığı “Osmanlı Hâkimiyetinde Rusçuk I-II” ve yayına hazırladığı “Dağdeviren Şevket Bey Balkan Savaşı Günlüğü Edirne’nin İşgal Günleri” adlı kitapları Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti.

Öğr. Gör. Halûk Kayıcı’nın editörleri arasında yer aldığı ve Trakya Üniversitesinin kuruluşunun 40. yılı anısına hazırlanan “Osmanlı Hâkimiyetinde Rusçuk I-II” ile yayına hazırladığı “Dağdeviren Şevket Bey Balkan Savaşı Günlüğü Edirne’nin İşgal Günleri” kitapları kısa süre önce okuyucuyla buluştu. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret eden ve kitap takdiminde bulunan Öğr. Gör. Halûk Kayıcı, ardından kitaplar ile ilgili bilgiler verdi. 

Trakya Üniversitesi Yayınları’ndan çıkan “Osmanlı Hâkimiyetinde Rusçuk I-II” adlı kitapların, üniversitenin kuruluşunun 40. yılı anısına hazırlanan ilk kitaplar olduğunu dile getiren Öğr. Gör. Halûk Kayıcı, kitabın yayınlanmasında verdiği desteklerden ötürü Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti. 

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne ve Balkanlar tarihine yönelik yapılan çalışmaları önemsediklerini belirterek “Trakya Üniversitesi olarak Edirne ve Balkanlar’a büyük önem veriyoruz. Bu anlamda değerli Halûk Kayıcı Hocamın bu iki yeni kitabı bizim için çok değerli. Bu alanda çalışma yapacak araştırmacılar için de önemli bir kaynak olacağı düşüncesindeyim. Halûk Kayıcı Hocam ile makale ve yazılarıyla kitapların hazırlanmasında emeği geçen hocalarımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Haber kaynağı: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Ek Resimler
Bu içerik 05.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 256 kez okundu.