Prof. Dr. Cem Tokatlı'dan Uzunköprü ve Lalapaşa'da Bilim Söyleşileri

Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak için, 2014 yılında, TÜBİTAK tarafından başlatılan "Bilim Söyleşileri", alanında uzman bilim insanlarını ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle buluşturmaktadır.

Laboratuvar Teknolojisi Programı öğretim üyemiz Prof. Dr. Cem Tokatlı, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında, 18 Nisan 2024 Perşembe günü, Uzunköprü Ergene İlköğretim Okulunda ve Lalapaşa Atatürk İlköğretim Okulunda, "Çevre ve Çevreyi Koruma" konulu, "COVID-19 Pandemisinin Çevre Üzerine Etkileri: Trakya Bölgesi Meriç-Ergene Nehir Havzası Örneği" başlıklı söyleşiler gerçekleştirdi.

Bazı laboratuvar uygulamalarına ve İpsala İlçesi içme suları örnek çalışmalarına da yer verilen söyleşilere öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Bu içerik 19.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 64 kez okundu.