S
ŞİŞECAM ve TRAKYA BİRLİK Dış Paydaş Ziyaretlerimiz
İpsala Meslek Yüksekokulu olarak dış paydaşlarla iş birliğimizi güçlendirmek ve öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İpek Helvacıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Aydın Güllü ve Öğr. Gör. Emrah Aydın’ın katılımıyla Çorlu’da bulunan iki değerli firmamıza ziyaret gerçekleştirdik.
Şişecam Paşabahçe ile İş Birliği Görüşmeleri
Heyetimiz, Şişecam Paşabahçe Müdürü Sn. A. Halit Yalçındağ, İnsan Kaynakları Müdürü M. Akif Çeliker ve İnsan Kaynakları Süreçleri Sorumlusu Umahan Efe ile bir araya geldi. Görüşmelerde, önlisans stajyerlerimize verilen desteğin önemine dikkat çekilerek, üç yıldır başarıyla sürdürülen iş birliğimizin devam etmesinin karşılıklı olarak değerli bulunduğu ifade edildi.
Trakya Üniversitesi olarak, eğitimde kalite süreçlerini artırmak ve öğrencilerimize daha fazla katkı sağlamak için işletmelere yönelik ders içeriklerini güncel tutmayı öncelikli hedeflerimiz arasında görüyoruz. Bu doğrultuda Şişecam Paşabahçe ile ders içeriklerinin geliştirilmesi ve iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda mutabık kalındı. Ziyaret kapsamında, fabrikanın imalat, kalite ve otomasyon birimleri incelenerek süreçler hakkında bilgi edinildi. Misafirperverlikleri için Sn. Yalçındağ ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.
Trakya Birlik Çorlu Entegre Tesisi Ziyareti ve İş Birliği Görüşmeleri
Heyetimiz ayrıca, Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen'in planlamasıyla Çorlu Entegre Tesisi’ni ziyaret etti. Tesiste, Birim Müdürü Erkan Ünal ve ekibi tarafından karşılanan heyetimiz, staj ve iş birliği süreçleri kapsamında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında fabrikanın laboratuvar ve üretim alanları gezilerek teknik süreçler yerinde incelendi.
Ziyaretlerimiz, öğrencilerimizin mesleki eğitimine katkı sağlamak ve iş dünyası ile üniversite arasındaki bağı güçlendirmek adına oldukça verimli geçti. Misafirperverliklerinden dolayı Trakya Birlik yönetimine ve ekiplerine teşekkür ederiz.