Uzaktan Eğitim ile Yapılacak Dersler İle İlgili

- TÜRK DİLİ
 - İŞYERİ EĞİTİMİ

Dersleri için:
Dersler Trakya Üniversitesi e-Trakya sistemi ile internet üzerinden verilecektir. (Ekampüs sisteminden farklıdır.)
e-Trakya sistemine giriş yapmak için

Ayrıca sisteme giriş yapmak için Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasında bulunan e-Trakya butonunu kullanabilirsiniz.

e-Trakya sistemine kayıt işlemleri tamamlanmıştır.

Önemli Bilgi:
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Zorunlu Ortak Servis Dersleri için e-Trakya sistemi üzerinden canlı dersler yapılacaktır.
Derslere devam zorunluluğu (yoklama) olup olmadığı ile ilgili bilgileri dersin öğretim görevlisinden almanız gerekmektedir. Bu konudaki inisiyatif tamamen onlardadır.

Öğrencilerimizin sisteme giriş yapabilmeleri için; Kullanıcı Adı olarak Öğrenci NumaranızŞifre olarak T.C. Kimlik Numaranız tanımlanmıştır. (NOT: T.C. Kimlik Numaraları ile sisteme giriş yapamamanız durumunda şifre bölümüne de Öğrenci Numaranızı deneyiniz.)
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Tıp Fakültesi listeleri henüz gelmediği için kayıtları yapılamamıştır. Geldikten sonra bu okuların da kayıtları tamamlanacaktır.

Sisteme giriş yaptıktan sonra Profil Düzenle bölümünden sistem üzerindeki Email adresinizi güncelleyiniz.

Bu derslerle ilgili duyuruları Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasından mutlaka takip ediniz.

Öğrencilerimizin Dikkatine

1-    e-Trakya sistemine Öğrenci Numaranız ve T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yapamıyorsanız,

2-    Sisteme giriş yaptıktan sonra açılan derslerinizde eksiklik ya da fazlalık varsa,

3-    11 Şubat 2019 tarihinden sonra Uzaktan Eğitim Dersleri ile ilgili kayıt olma ve ya kayıt sildirme durumunuz olduysa,

Bu durumları düzeltmek için aşağıdaki yolu izleyiniz.

1-    Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine (http://obs.trakya.edu.tr) giriş yaparak, Bilgilerim altında yer alan Transkript inizi sorgulayın.

2-    Eğer Transkript inizde almış olduğunuz dersler görünmüyor ise, okulunuzun Öğrenci İşleri servisine giderek durumu kontrol ettirin.

3-    Dersinizin Transkriptinizde yer aldığına emin olduktan sonra,  transkript sayfanızın üst tarafında bulunan İndir butonuna tıklayarak alacağınız transkript pdf halini Uzaktan Eğitim Merkezi ne mail ile (tuzem@trakya.edu.tr) gönderiniz.

e-Trakya Sistemine giriş için tıklayınız..  İlan

Duyurular için https://tuzem.trakya.edu.tr/ internet sayfasına göz atabilirsiniz.

İş Yeri Eğitimi Dersi Canlı Bağlantı Günleri Her Hafta
Pazarlama Programı                           Pazartesi Günleri 19:00-20:00
Elektronik ve Mekatronik Programları Pazartesi Günleri 19:00-20:00
Dış Ticaret                                           Salı Günleri 19:00-20:00

Lojistik                                                 Salı Günleri 19:00-20:00
Laboratuvar Teknolojisi                       Çarşamba
Günleri 19:00-20:00

Bu içerik 18.02.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1234 kez okundu.