VE ŞAMPİYONUZ...

   Bu yıl 35.'si düzenlenen Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında üniversite genelinde sportif ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirildi. Fakülteler arasında düzenlenen Futbol, Voleybol ve Basketbol turnuvası maçları çok keyifli ve bir o kadar da çekişmeli maçlara sahne oldu.

   VOLEYBOL TAKIMIMIZ 4. OLDU .....

   Yüksekolumuz bu turnuvalara Futbol, Kız ve Erkek Voleybol takımlarıyla katılım sağladı. Erkek Voleybol takımımız Yarı Final'e yükselme başarısı gösterdi. Takımımız Yarı Finalde yenilsede turnuvada 4.olarak bizleri gurulandırdırlar. 

   FUTBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON .....

   
Yüksekokulumuz futbol takımı 5.maç gününde finalde Uzunköprü M.Y.O'yu 2-1 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Kurulduğumuz 2003 yılından bu yana geçen 15 yılda futbol branşında bir çok kez yarı final ve final oynama başarısını göstersekte takımımız şansızlığını yenememişti.
   Fakat bu yıl hem oyuncu kadrosu, hem de teknik kadro ve yönetici kadrosu üst düzey bir çaba göstererek herkezin sevgisini ve takdirini kazanan bir takım orataya çıkardılar. Ve tüm bunların sonucunda şampiyon oldular.

  Bu yolda emeği geçen başta Teknik Direktör Öğr. Gör. Tuna ŞENER'i Takım Sorumlusu Öğr. Gör. Emrah AYDIN'ı, takım oyuncuları Enes BOSTANCI (c), Osman KARABULUT, Yunus DERDİYOK, Furkan DÜZÜ, Alper ALTINSOY, Burak KIR, Rüstem Can AKGÜN, Emin UĞURLU, Can TERE, Atakan BİNAY, Ayhan YILMAZ, Emre ÇALIŞKAN, Serkan OK, Gökhan GÜNEŞ'i, Yüksekokul Sekreteri Kadriye YILSAY'ı ve Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haytai ARDA'yı tek tek tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
 

Futbol Oynanan Maçlar ;


İpsala MYO:8 - Yabancı Diller:2
İpsala MYO:3 - Teknik Bilimler:2 

İpsala MYO:5 - Mühendislik Fakültesi:4 (pen.)
İpsala MYO:5 - Arda M.Y.O: 2 (pen.)
İpsala MYO:2 - Uzunköprü M.Y.O:1 (Final)

Voleybol Oynan Maçlar;

İpsala MYO:0 - Eğitim:3      (Kız Voleybol)
İpsala MYO:3 - Eczacılık:0 (Erkek Voleybol)
İpsala MYO:0 - U.B.Y.O.:3   
İpsala MYO:0 - Eğitim :3  (3.'lük 4.lük maçı)



   




Ek Resimler
Bu içerik 11.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 945 kez okundu.