Yargı Camiasına Ziyaretler

Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, Edirne Adliyesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Adalet programı öğretim görevlisi Şükrü Çeşme'nin de hazır bulunduğu ziyaretlerde yargı organlarının başkanlarıyla görüşen Arda, bu yıl yeni açılan adalet programı ve 3+1 İşyeri Uygulaması ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
İlk olarak kısa süre önce göreve başlayan Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak'ı Adalet Sarayındaki makamında ziyaret eden Hayati Arda, yeni görevinden dolayı Başsavcıyı tebrik ederek Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Karabacak da 3+1 İşyeri Uygulamasına katkı vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Hayati Arda, Edirne Vergi Mahkemesi Başkanı Ebru Göç'le görüşmesinin ardından yine kısa süre önce Edirne Barosu Başkanlığına seçilen Av. Alper Pınar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Baro Başkanı Av. Alper Pınar, yönetim kurulu üyeleri Av. Sinan Tekin ile Av. Betül Topçuoğlu'nun da katıldığı görüşmede, yargı teşkilatının her aşamasında yetişmiş ve nitelikli ara eleman ihtiyacının önemini vurgulayarak adalet programı açılmasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti ve ziyaret için teşekkür etti.
Ek Resimler
Bu içerik 23.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 507 kez okundu.