Yüksekokulumuz Öğrencilerinden Engelli Vatandaşlarımıza Yardımlar Devam Ediyor

        İpsala Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerimizden, Ali YILMAZ, Kemin AKTAY ve Firdevs KARAKUŞ’un öncülüğünde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenledikleri yardım kampanyası kapsamında, Yüksekokulumuz Öğrencileri ve Personelimizden Keşan Ortopedik Engelliler Derneğine yardım toplanmıştır. Bu yardımlar ile öncelikle 2 adet tekerlekli sandalye İpsala’lı ihtiyaç sahiplerine teslim edilmişti.

       Yüksekokulumuzca bu kampanyaya verilen destek artarak çoğalınca, yine bu Çarşamba günü 3 adet tekerlekli sandalye daha alınmış olup, bunlardan biri İpsala’nın Esetçe Beldesinde ikamet eden engelli bir öğrenciye(Hacer SAYGI), biri Yenikarpuzluda ikamet eden engelli(İmren GÜLER) için klozetli tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine verilmek üzere Personelimiz ve Keşan Ortopedik Engelliler Derneği İpsala Temsilcisi Murat DERİN’e teslim edilmiş ve diğer tekerlekli sandalye ise talepler doğrultusunda ihtiyaç sahibi olan bir engelliye verilmek üzere, Keşan Ortopedik Engelliler Derneğine teslim edilmiştir.

Tekerlekli sandalye bağışı ile ilgili söz alan Keşan Ortopedik Engelliler Yönetim Kurulu Başkanı Taner AYKUT;“İpsala Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin bu örnek davranışı için tüm öğrencilere, Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Hayati ARDA’ya, Akademik ve İdari Personele ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bizleri çok duygulandırdınız. Özellikle öğrenci kardeşlerimizin harçlıklarından biriktirip, engellilerimize eli, ayağı olan tekerlekli sandalyeleri temin etmeleri bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Ek Resimler
Bu içerik 08.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1096 kez okundu.