Yüksekokulumuzda Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

İpsala MYO bahçesine 50 adet yetişkin fidan ekildi. Öğretim Görevlisi Senem DEMİRKIRAN’nın organize etmiş olduğu ağaçlandırma etkinliği gerçekleşti. Keşan Orman Fidanlığı Müdürlüğünün sağlamış olduğu fidanların ekimine İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, İMYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hayati ARDA, Öğretim elemanları, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı. Bu etkinlik sonucunda daha önce Sayın Valimiz Hasan DURUER’in okulumuza sağlamış olduğu fidanlar ile birlikte okulumuz bahçesinin büyük kısmı ağaçlandırılmış oldu. Bu etkinliği düzenleyen Öğretim Görevlisi Senem DEMİRKIRAN, öğrencilerimiz ve Fidanları sağlayan Keşan Orman Fidanlığı Müdürlüğü ve fidanların nakliyesini sağlaya İpsala Belediye Başkanlığına teşekküre diyoruz.
Bu içerik 16.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1490 kez okundu.