Yüksekokulumuzda Girişimcilik Eğitimleri Verildi

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü /Keşan Hizmet Merkezi ve KOSGEB ile Trakya Üniversitesi İpsala MYO arasında yapılan protokol neticesinde uygulamalı girişimcilik eğitimi 01-06-2018 ve 08-06-2018 tarihleri arasında 2 kur olmak üzere toplam 50 kişiye Öğr. Gör. Dr. Esra GÜRBÜZ tarafından verilmiştir. Eğitime yüksekokul öğrencilerimizin yanı sıra kamu kurum çalışanları ile İpsala halkındanda katılım olmuştur. Katılan bireyler uygulamalı  girişimcilik  konusunda bilgilendirilerek işletme kurulumu, yönetimi, denetimi, koordinasyonu ve planlaması hakkında teknik finansal ve yasal etüdlerin nasıl olacağı hakkında akademik ve atölye eğitimi verilmiştir. Girişimcilik eğitimlerinin sonraki dönemlerde tekrar açılması planlanmaktadır.

Bu içerik 11.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 503 kez okundu.