Yüksekokulumuzu Kazanan Öğrenciler Kayıtlarını Yaptırdı

Yüksekokulumuz Adalet, Dış Ticaret, Lojistik, Mekatronik, Elektronik ve Laboratuvar Teknolojisi programlarında açılan 243 kontenjan için yerleşen öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırdı. 23.08.2019 tarihine kadar devam edecek olan kayıtlarda şuan kadar 220 öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıtlarda boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme süreci devam edecektir.
                2019-2020 Eğitim yılına %100 doluluk oranı ile başlayacak yüksekokulumuza yerleşen öğrenciler KYK'ya ait öğrenci yurdunda kalmak istemeleri halinde KYK yurt başvurusu yapmaları gerekmektedir. Yurt başvuruları devam etmektedir.

Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrencileri tebrik eder başarılı bir eğitim yılı geçmesini temenni ederiz.

Bu içerik 22.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1131 kez okundu.