Yüksekokulumuzun Trakya Kalkınma Ajansı Projesi Kabul Edildi

Yüksekokulumuzun, Trakya Kalkınma Ajansı 2012-2013 Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında başvurduğu "İpsala MYO Laboratuvarlarının Bölge Sanayicilerinin Teknik Eğitim ve Ar-Ge İhtiyaçlarını Karşılayacak Şekilde Modernizasyonu" başlıklı projesi değerlendirme sonucunda uygun görülerek desktenmeye hak kazanmıştır.

Proje kapsamında İpsala MYO 'na kurulacak Mekatronik Laboratuvarı ile bölge sanayicilerinin uygulamalı teknik eğitim ve AR-GE ihtiyaçlarını karşılanması hedeflenmektedir. Ayrıca örgencilerimizin en yeni teknolojiye sahip endüstriyel ürünlerin bulunduğu bu laboratuvarlarda uygulama eğitim görmeleri sağlanabilecektir. Bu proje Trakya Üniversitesi İpsala MYO ile Sanayi işbirliğine önemli katkılar sağlayacaktır. Öğr. Gör. Ozan AKI ve Öğr. Gör. Aydın GÜLLÜ tarafından hazırlanan yürütücülüğünü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA ’nın yapacağı projenin bütçesi 290.269TLdir.

Bu içerik 31.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1244 kez okundu.